0

AKKURAT NÅ: 25% RABATT på plakater!

Gjelder ikke selection plakater, slutter 21/11

Personverns Policy 

Generell informasjon om personopplysninger

Poster Store Sverige AB beskytter ditt personvern og forsøker å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte. Poster Store oppfyller alle lover og forskrifter for personopplysninger. Denne policyen vil hjelpe deg å forstå hva slags informasjon Poster Store samler inn og hvordan den brukes. Ved å godta policyen på nettstedet i forbindelse med kjøp og utlevering av informasjon, godtar du behandling av dine personlige opplysninger i samsvar med informasjonen som er angitt nedenfor.

Poster Store Sverige AB, ("Poster Store" / "vi"), 559047-8151, Varuvägen 9, 125 30 Älvsjö er den som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandles på Poster Store?

Vi behandler den personlige informasjonen du sender inn på vår nettside, samt dataene som er samlet inn på nettstedet via informasjonskapsler. Personopplysningene som Handlekurv håndterer er ditt personnummer, navn, kjønn, e-postadresse, kjøp, betaling og bestilling, betalings- og kredittkortnummer, fraktadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Hvordan bruker Poster Store din personlige data?

De innsamlede dataene kan brukes til identifikasjon, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og for statistiske formål. Informasjonen kan også brukes til e-post, tekst og e-post, samt for markedsføring og innhenting av informasjon via telefon, med mindre du har innsigelse mot dette. Du kan kontakte oss når som helst for å avbryte kundemarkedsføring. Informasjon kan også brukes til å analysere handlevaner for å gi deg relevant markedsføring samt å forbedre nettstedet, betalingsløsninger og betalingsprosesser. En ordre for å forbedre betalingsløsninger og betalingsprosesser kan vi inkludere behandling av dine personlige opplysninger, inkludert ditt personnummer, og overføre det til en tredjepartsleverandører for analytiske formål. Personopplysningene kan også kombineres med data fra andre registre, f.eks. kredittdata. Ditt personnummer vil også bli behandlet med kjøp på vegne av (eller på grunn av krav fra) betalings- og kredittfirmaer som trenger dette for kredittinformasjonsformål. Bruk av dataene kan forstyrre andre registre, både innenfor og utenfor EU. Dataene kan også samles eller deles med myndigheter eller våre partnere for f.eks. utskrift og distribusjon, samt betalingsformidlere og kredittforetak for betaling eller kredittinformasjon. Poster Store tar alltid vare på slike anledninger. Ved å godta vilkårene og betingelsene på websiden til kjøp eller utlevering av informasjon, godtar du at personopplysningene dine blir overført til land utenfor EØS. Hvis hele eller deler av Poster Stores virksomhet er solgt eller integrert med noen annen virksomhet, kan dine personlige opplysninger bli sendt til våre rådgivere, potensielle kjøpere og deres rådgivere, og videresendes til de nye eierne av virksomheten. Poster Store bruker Google-annonsetjenester. Du kan lese mer om Googles samling, deling og bruk av data her.

Hvordan beskyttes personopplysningene dine?

For å beholde personopplysningene vi samler trygt, har vi tatt flere sikkerhetsforanstaltninger: Vi har implementert sikkerhetspraksis og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger gjennom f.eks. nettleser sertifisering. I tillegg har vi passende brannmurer og antivirusprogramvare på plass for å beskytte nettstedet og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Tilgang til områder der personopplysninger er lagret er begrenset, og ansatte må identifiseres for tilgang.

Poster Store bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverførin over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sørge for at SSL ikke er slått av i nettleserinnstillingene. En ordre for å forhindre uautorisert tilgang når du behandler betalings- eller kredittkortnummer, brukes enveis kryptering.

Hvor lenge lagrer vi dine personlige opplysninger?

Hvis du godtar å bli en registrert kunde / medlem av Poster Store blir din informasjon lagret til du avslutter abonnementet. Du kan når som helst avslutte abonnementet. Hvis du ikke registrerer deg som kunde / medlem, blir dataene dine lagret så lenge det er nødvendig etter lovkravene for å oppfylle affærene til Poster Store, for eksempel å møte leverings- og garantibevis.

Din data er lagret lenger enn det er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslov

Tilgang, oppdatering og korrigering av dine personlige opplysninger

Du har rett til å motta en gang per kalenderår gratis informasjon om personopplysningene som behandles om deg uansett hvordan det er samlet inn. Hvis du vil motta denne informasjonen, send inn en skriftlig forespørsel til oss. Forespørselen må sendes med anbefalte innlegg til adressen oppgitt på nettsiden i samsvar med gjeldende personopplysningslov. Det kan ikke sendes via e-post.

Poster Store ønsker å sikre at din personlige informasjon er korrekt og oppdatert. Hvis du vil avbryte brukerkontoen din, eller hvis noen av informasjonen du sendte til Poster Store endrer seg, for eksempel e-postadressen din, navn eller betalingsinformasjon, vennligst send en mail til: info@posterstore.no. Du har rett til når som helst å be om at den personlige informasjonen blir korrigert, blokkert eller slettet.

Din personlige informasjon blir ikke behandlet for direkte markedsføring hvis du motsetter deg dette. Du har rett til å tilbakekalle samtykke til behandling av personlige data når som helst. En slik tilbakekalling kan være begrenset til bare en del av bruken, for eksempel direkte markedsføring.

Lenker på siden

Nettstedet kan inneholde lenker til eksterne nettsteder. Disse personvernreglene gjelder bare for vårt eget nettsted. Når du besøker et eksternt nettsted som er koblet til oss, kan du lese personvernreglene som gjelder for den aktuelle siden. Vær oppmerksom på at Poster Store ikke er ansvarlig for behandlingen av dine personlige opplysninger av andre nettsteder.

Endringer i personverns policy

Poster Store forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse personvernreglene når som helst for å korrigere forstyrrelser eller for å møte nye juridiske eller tekniske krav. Alle endringer i disse personvernreglene vil bli publisert på nettstedet.

Informasjonskapslene

Poster Store bruker informasjonskapsler på nettstedet for å forbedre tjenestene våre og opprette statistikk over bruken av nettstedet. En informasjonskapsel er et lite stykke tekstbasert data lagret i en brukers nettleser mens brukeren surfer på et nettsted. Cookies brukes til å muliggjøre en bedre brukeropplevelse. Du kan velge å godta informasjonskapsler i nettleseren din. Men hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, kan visse funksjoner på nettstedet bli negativt påvirket. Informasjonskapsler er helt ufarlige for brukerne. Når du godtar vår integritetspolicy, godtar du bruken av informasjonskapsler.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke ut
Fortsette å handle

Her finner du dine hjertemarkerte produkter